Har du körvana, vill hålla konserter utantill för att arbeta sceniskt och varken bangar för renässansmadrigaler eller ABBA? Sjung med vårt sköna gäng! Vi håller normalt minst två konserter per år.

Under pandemin har vi haft främst digitala repetitioner, men siktar nu på att dubbelvaccinerade ska kunna ses på plats. Allt beroende på Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Intagningsordning

Intagning sker främst första repetitionerna varje termin. Terminsstart ht 2021 är 25/8. Kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. vid intresse.

Du får sitta med och lyssna och sjunga med under en måndagsrepetition och känna om du tycker om det vi sjunger och om det passar dig. Körledaren vill sen lyssna på dig enskilt en stund innan det avgörs om du blir antagen för en provperiod (ca tre veckor) och i vilken stämma i så fall. Efter avklarad provperiod kan du få medlemskap.

I samband med att du börjar i kören gör någon i körledningen en kort genomgång med dig, med syftet att vi ska lära känna varandra, kören och du.

Våra repetitioner

Kören repeterar på onsdagar kl 18.30 - 21.00

Replokal: Viktor Rydberg Gymnasium Odenplan, Frejgatan 30.

Medlemsavgiften ligger för tillfället på 1 375 kr/termin.

FX2 0235

Nyheter

Prenumerera på nyhetsbrev!

Du har väl inte missat vårt nyhetsbrev? Det kommer inte skickas ut så ofta, bara när vi vill informera om våra konserter. Anmäl dig längst ner på sidan!

Sagt om våra konserter

Tack för en annorlunda, vacker och njutbar körkonsert! Det lät fantastiskt bra och ni var sååå snygga i era fräscha vårkläder!
- Irja

Nyhetsbrev

Anmäl dig till Collagekörens nyhetsbrev för att få info om kommande konserter. Klicka här!

Kontakt

Vill du veta mer om oss, anlita oss eller sjunga med oss? Hör av dig!

mail epost@collagekoren.se

© 2021 Collagekören
Back to Top