Har du körvana, vill hålla konserter utantill för att arbeta sceniskt och varken bangar för renässansmadrigaler eller ABBA? Sjung med vårt sköna gäng! Vi håller normalt minst två konserter per år.

Intagningsordning

Intagning sker främst de första repetitionerna varje termin. Nästa intagning blir vid terminsstart ht 2022. Kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. vid intresse.

Du får sitta med och lyssna och sjunga med under en onsdagsrepetition och känna om du tycker om det vi sjunger och om det passar dig. Körledaren vill sen lyssna på dig enskilt en stund och du får sjunga tillsammans med våra stämledare innan det avgörs om du blir antagen för en provperiod (ca tre veckor) och i vilken stämma i så fall. Efter avklarad provperiod kan du få medlemskap.

I samband med att du börjar i kören gör någon i körledningen en kort genomgång med dig, med syftet att vi ska lära känna varandra, kören och du.

Våra repetitioner

Kören repeterar på onsdagar kl 18.30 - 21.00

Replokal: Viktor Rydberg Gymnasium Odenplan, Frejgatan 30.

Medlemsavgiften ligger för tillfället på 1 500 kr/termin.

FX2 0235

Nyheter

Stars & Stripes 5 juni

Söndagen 5 juni slår vi upp portarna på Scalateatern och ger konserten Stars & Stripes, där vi gräver i USA:s musikskatt.  Läs mer...

Prenumerera på nyhetsbrev!

Du har väl inte missat vårt nyhetsbrev? Det kommer inte skickas ut så ofta, bara när vi vill informera om våra konserter. Anmäl dig längst ner på sidan!

Sagt om våra konserter

Collagekören bjuder alltid på körkraft, fantastisk sång och koreografi!
Karin och Staffan

Nyhetsbrev

Anmäl dig till Collagekörens nyhetsbrev för att få info om kommande konserter. Klicka här!

Kontakt

Vill du veta mer om oss, anlita oss eller sjunga med oss? Hör av dig!

mail epost@collagekoren.se

© 2022 Collagekören
Back to Top