Vi är ett fyrtiotal glada korister som tillsammans bildar Collagekören. Kören, som funnits sedan 1981, hette ursprungligen Markören och var IBM:s personalkör, men är numera en fristående kör. Kören är ansluten till Sveriges körförbund. Vi brukar göra ett par publika konserter och en körresa per år.

Collagekören sjunger blandad musik. Det betyder allt ifrån medeltida till modern musik och allt ifrån jazz till klassiskt. Vi försöker även krydda föreställningarna med stämningsfulla inslag, med både koreografi och humor samt framträdanden i mindre ensembler. Därför använder vi aldrig noter på scenen, allt för att ge publiken en upplevelse och få den att trivas.

Bornholm

malin

Collagekörens dirigent är Malin Strömdahl-Sherman. Hon är utbildad kördirigent och sångpedagog vid Kungl. Musikhögskolan och arbetar vid Rudbecks musikklasser. Hon frilansar också som sångerska och arrangör, och sjunger i den prisbelönade vokalgruppen Baravox.

Replokal: Fridhemsgatan 58, Kungsholmen, Stockholm. Det ligger nära Fridhemsplans tunnelbanestation.

 

Här repeterar vi

Nyheter

Kom på vår julkonsert!

Nu är biljetterna släppta till vår julkonsert 15 december. Kom och lyssna på julmusik från jordens alla hörn! Exotiska klanger och rytmer utlovas. Läs mer...

Prenumerera på nyhetsbrev!

Du har väl inte missat vårt nyhetsbrev? Det kommer inte skickas ut så ofta, bara när vi vill informera om våra konserter. Anmäl dig längst ner på sidan!

Sagt om våra konserter

Genomtänkt helhetsupplevelse!
- Ulf

Nyhetsbrev

Anmäl dig till Collagekörens nyhetsbrev för att få info om kommande konserter. Klicka här!

Kontakt

Vill du veta mer om oss, anlita oss eller sjunga med oss? Hör av dig!

mail epost@collagekoren.se

© 2018 Collagekören
Back to Top